Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mozgásfejlesztő szoba kialakítását segíti a Tesco a palotakerti bölcsődében

2017-11-15 14:37:29

Vásárlói kezébe adta a döntést a Tesco: október utolsó napjáig lehetett az áruházakban szavazni arról, milyen helyi, jótékony célú kezdeményezéseket támogasson az áruházlánc az „Ön választ, mi segítünk” programja keretében. A támogatást a körzetenként legtöbb szavazatot gyűjtő szervezetek nyerték el. A nyertesek programjának megvalósítását egyenként nettó 400 ezer forinttal segíti a Tesco.

A Tesco gödöllői és isaszegi áruházában három szervezetet lehetett támogatni a szavazatokkal. A voksolók közül a legtöbben, számszerűen 13.809-en a Gödöllői PALETTA 2013. Palotakerti Apróságok Lehetőségeit, Esélyeit, Tudását, Támogató Alapítvány által kínált program megvalósulását segítették. A Megújult Nemzedékért Alapítvány - Élelmiszermentés és -osztás projektje 9.649, míg a Gödöllői Békés Otthon Egyesület - Csodavilág az idősekkel elnevezésű programja 9.070 szavazatot kapott a vásárlóktól.

A győztes gödöllői alapítvány a 400 ezer forintos összeget egy mozgásfejlesztő helyiség kialakítására kívánja fordítani, miután a nyáron megújult az intézmény udvara, és a felszabadult terek erre lehetőséget biztosítanak. Az új létesítmény azért fontos, mert a mozgás alapvető formái kisgyermekkorban alakulnak ki, és ezek hatással vannak a kicsik beszédfejlődésére is.

Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője a kezdeményezés sikerével kapcsolatosan elmondta:
- A Tescónál fontosnak tartjuk, hogy tegyünk azoknak a közösségeknek a fejlődésért, melyek áruházaink környékén élnek. Fantasztikus érzés látni a szervezetek lelkes önkénteseit kampányolni áruházainkban, ahogy az átadó ünnepségeken a megújult udvarukat felfedező gyerekeket, vagy az egészséges életmóddal kapcsolatos előadásokat hallgató, esetleg környezetük megszépítéséért közösen dolgozó idősebbeket is. Örülünk, hogy vásárlóink szavazatainak köszönhetően még több ilyen boldog pillanatban lehet majd részünk. Köszönjük a támogatásukat!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online