Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn is pusztított a szélvihar

2017-10-30 14:44:34

Letört ágakat, kidőlt fákat és leszakadt villanyvezetékeket hagyott maga mögött a Pest megyén is átvonuló viharos, olykor orkánerejű szél. Október 29-én, a délelőtti óráktól több mint hétszázötven bejelentés érkezett a Pest megyei műveletirányításra – közölte hírportálunkkal Csámpai Attila.
A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hozzátette: gyakran gyökerestől kiforduló fák okoztak forgalmi akadályt, vagy képeztek veszélyhelyzetet. A hivatásos-, az önkormányzati- és az önkéntes tűzoltók címről címre járva számolták fel az eseményeket. A megrongálódott elektromos hálózat miatt rövidebb-hosszabb ideig közel negyvenezer háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás. A bekövetkezett események során személyi sérülés nem történt, nagyobb ipari létesítményben, közintézményben nem keletkezett kár. A munkák október 30-án is folytatódtak, mivel még ezen a napon is érkeznek a bejelentések a viharkárok kapcsán.

Érdeklődésünkre Csámpai Attila elmondta, hogy Gödöllőt sem kerülte el a viharos szél, a helyi tűzoltóságra mintegy 60-70 bejelentés érkezett, de – szerencsére – egyik esetben sem volt olyan súlyos, hogy veszélyeztesse az emberek testi épségét. Hírportálunk olvasója küldte be a csatolt képet, amin jól látható, hogy egy emeletes lakóépület lépcsőházának nagy üvegportálját is ripityára törte vasárnap, a kora esti órákban az orkán erejű szél.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online