Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Szigetszentmiklóson verte le a gödöllői tizenegy, amit az Újpesttől kapott

2017-10-28 16:08:00

Három nappal azt követően, hogy emelt fővel búcsúzott a Magyar Kupa küzdelemsorozatától, a szigetszentmiklósi tizenegyet látta vendégül Szász Ferenc csapata. A vizitálók és a házigazda gárda között pontban nem volt eltérés a tabellán a meccs előtt, a gödöllőiek jobb gólkülönbségüknek (mínusz 4 a mínusz 19-cel szemben) köszönhették előkelőbb helyezésüket.

Gyászszünettel kezdődött a találkozó, miután a bírói hármas kérésére egy percig egymást átkarolva tisztelegtek a csapatok a napokban elhunyt játékvezető, Horváth Mihály emléke előtt. A kezdeti tapogatózást követően a hazai gárda szerzett vezetést a 12. percben, amikor Nagy Tamás lövése után a jobb kapufáról kipattanó labdára Koziorowski Richárd csapott le, és juttatta azt a szigetszentmiklósi hálóba. A gödöllői vezetés nagyobb sebességre késztette a vendégeket, ettől élénkebb, élvezetesebb lett a játék. Mindkét fél próbálkozott, de hiába, gól a szünetig nem született.


Nem úgy a második félidőben, amikor újabb góljáig akár négy találatot is elérhetett volna a gödöllői tizenegy. Fellegi Nándor kapufáját leszámítva, kétszer Maródi György, egyszer-egyszer pedig Koziorowski Richárd és Nagy Tamás növelhette volna a hazai előnyt, ám vagy célt tévesztetek a próbálkozások, vagy a vizitálók hálóőre hárított bravúrral. A 64. percben azonban már tehetetlen volt a vendégek cerberusa, miután egy pazar összjátékot követően Tóth-Ilkó Áron mintegy nyolc méterről kilőtte a szigetszentmiklósi kapu jobb felső sarkát, majd a 77. percben – Méhes Pál jobb oldalról érkezett centerezése után – a csereként beállt Pancsuska Tamás terelte be néhány lépésről a játékszert a zöld-feketék hálójába.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 12. forduló:
Gödöllői SK – Szigetszentmiklós 3-0
(1-0)
A Gödöllői SK csapata 14 ponttal, 17-18-as gólkülönbséggel a tabella 9. helyét foglalja el. Gólszerzők: Koziorowski Richárd, Tóth-Ilkó Áron, Pancsuska Tamás. Következik: Sülysápi SE – Gödöllői SK november 4., szombat 13.30 óra.



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport 11. forduló:
Budakalászi MSE – Gödöllői Egyetemi AC 3-0
(2-0)
Tíz mérkőzés alapján a Gödöllői EAC együttese 9 ponttal, 19-35-ös gólkülönbséggel a csoport tabellájának 11. helyezettje.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Észak-keleti csoport, 10. forduló:
Iklad KFC II.-Galgamácsa – Gödöllői SK II.-Szada 9-3
(4-1)
Gödöllői gólok: Juhász Ferenc (2), Zabó Ottó.
A Gödöllői SK II. csapata 6 ponttal, 22-30-as gólkülönbséggel 11. a csoport táblázatán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online