Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Térfélcsere + kettős csere = gödöllői focisiker

2017-09-30 17:42:43

Veszélyes, azonban cseppet sem verhetetlen riválist fogadott a gödöllői tizenegy szeptember utolsó napján a Táncsics Mihály úti sportcentrumban. Az első félidőben szűk félóráig jószerivel nem történt említésre méltó esemény, ám a 25. percben a játékvezető elküldte a kispadról az előrejátékban veszélytelen battaiak reklamáló trénerét, Rácz Lászlót. A térfélcseréig hátralévő időben több lehetősége is volt a Gödöllőnek a gólszerzésre, de a kapufánál közelebb nem jutott a hazai gárda, amelynek tagjaitól Szász Ferenc nyomatékosan kérte, hogy a támadásoknál az legyen a cél, hogy minél gyorsabban eljuttassák a játékszert a rivális kapujának előterébe.


A fordulást követően – a kettős cserének is köszönhetően – felfrissült a házigazdák játéka. Olyannyira, hogy a középkezdés utáni első támadást góllal fejezte be a gödöllői tizenegy: a jobbról kapu elé centerezett labdát Rakonczay András (18) két lépésről lőtte a hálóba. Mindössze négy percet kellett várni, hogy a vendéglátók megduplázzák előnyüket. Koziorowski Richárd öt méterről leadott lövését bravúrral hárította a battai hálóőr, csakhogy a kipattanó bőrgolyó a hazai csatár elé került, aki másodjára nem hibázott.
Furcsa, de a kétgólos gödöllői előny inkább a kék mezes látogatókat paprikázta fel, akik többször is szépíthettek volna, ha az utolsó labdaérintésnél pontosabbak, illetőleg a szerencse is melléjük szegődik. Nem így történt, mi több, a 77. percben Pancsuska Tamás – egy szépen végigvitt kontratámadásból – megadta a kegyelemdöfést az „olajvárosi” társulatnak.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 8. forduló:
Gödöllői SK – Százhalombattai LK 3-0
(0-0)
Gólszerzők: Rakonczay András, Koziorowski Richárd, Pancsuska Tamás.
A Gödöllői SK csapata 8 ponttal, 12-12-es gólkülönbséggel a tabella 11. helyét foglalja el. Következik: Nagykáta SE – Gödöllői SK október 8., vasárnap 15 óra.



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport 7. forduló:
Kisnémedi MSE – Gödöllői Egyetemi AC 5-0
(2-0)
Hat mérkőzés alapján a Gödöllői EAC együttese 6 ponttal, 14-22-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 12. helyezettje.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Észak-keleti csoport, 6. forduló:
Kartal SE – Gödöllői SK II.-Szada 4-3
(1-0)
Gödöllői gólok: Pakuts Barna (2), Tóth Bence. Kiállítva: Dolhai Máté (72. perc)
A Gödöllői SK II. csapata 3 ponttal, 9-12-es gólkülönbséggel 10. a csoport táblázatán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online