Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tovább csinosodik a gödöllői mozi

2017-09-25 11:17:36

Október elejéig (nyitás október 5-én, csütörtökön) összesen 18 millió forint értékű beruházást hajt végre a gödöllői mozi üzemeltetője a Hamvay-kúria Szabadság tér 5. szám alatti épületében található városi filmszínházban. Két évvel ezelőtt – mintegy 20 millió forint felhasználásával – 7.1-es hangrendszert, új vetítővásznat és új 3D-s technikát kapott a kulturális objektum, most pedig átalakítják a mozi vendégváró előterét és felújítják a vizes blokkokat.

A munkálatok során elbontják a büfé-, a jegypénztár-, a raktár-, a ruhatár- és az irodahelyiségeket, valamint art-deco stílusú tapéta burkolat váltja fel a lambériát. A mennyezet új álmennyezetet kap, új art-deco világítótestekkel, illetőleg megcserélik, majd teljesen felújítják a férfi és női mosdó-helyiségeket. A megszépülő előtérrel országosan is modern, színvonalas mozija lesz Gödöllőnek.


Mindez érdeke az épületrész tulajdonosának, az önkormányzatnak is, így a városatyák hozzájárultak ahhoz, hogy 2030. március 31-ig meghosszabbítsák az üzemeltetővel korábban megkötött bérleti szerződést, illetve változatlan maradjon a bérleti díj összege, ami havi szinten nettó 100 ezer forintos tételt jelent a jövőben is a csaknem 500 négyzetméteres területre. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online