Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői focisták pontos maglódi vizitje

2017-09-23 18:22:33

A szerdai Magyar Kupa továbbjutás kellő lélektani alapot – és a 120 perces játékidő okán némi fáradtságot – adhatott a gödöllői csapatnak ahhoz, hogy pontszerzési reményekkel vágjon neki a találkozónak.

Jól is kezdett Szász Ferenc társulata, amely Pancsuska Tamás bal alsó sarkos lövése után a 22. perben vezetéshez jutott. Alig telt el két perc, amikor Koziorowski Richárd a kapufára lőtte a labdát, ám a kipattanó játékszer Nagy Tamás elé került, aki a hálóba juttatta a bőrgolyót.
Kettő-nullás előnye birtokában egy kicsit alacsonyabb fordulattal pörgött a gödöllői formáció, a hazaiak viszont éledezni kezdtek. A térfélcseréig szépítettek, majd a második félidő nyolcadik percében egy fejesgóllal kiegyenlítettek. Városunk csapata azonban hozzájuthatott volna a három ponthoz, ha a 84. percben Koziorowski ziccer helyzetben jobban összpontosít, és nem az üres kapu mellé gurítja a játékszert.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 7. forduló:
Maglódi TC – Gödöllői SK 2-2
(1-2)
Gödöllői gólszerzők: Pancsuska Tamás, Nagy Tamás.
A Gödöllői SK csapata 5 ponttal, 9-12-es gólkülönbséggel a tabella 11. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Százhalombattai LK szeptember 30., szombat 15 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport 6. forduló:
Gödöllői Egyetemi AC – Erdőkertesi SE 3-4
(2-2)
Gödöllői góllövők: Gyetván Péter, Angyal Zoltán, Kővári Patrik.
Öt mérkőzés alapján a Gödöllői EAC együttese 6 ponttal, 14-17-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 10. helyezettje.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Észak-keleti csoport, 5. forduló:
Gödöllői SK II.-Szada – Váchartyán KSE 1-2
(1-0)
Gödöllői gól: Tóth Bence.
A Gödöllői SK II. csapata 3 ponttal, 6-8-as gólkülönbséggel 10. a csoport táblázatán.


Az Invitel IP TV és Digitális kábeltévé előfizetéseivel HD minőségben is élvezheti a TV csatornák műsorait.

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online