Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Milyen érdemekkel lehet a Gödöllő Vállalkozója díjhoz jutni?

2017-09-17 18:04:29

Június 22-i zárt ülésükön a gödöllői képviselőtestület tagjai jóváhagyták, hogy idén kik vehetik át a helyi önkormányzat által másfél évtizede alapított Gödöllő Vállalkozója díjat. A kitüntetésre leginkább méltónak ítélt személyeket öt jelölt közül választották ki. A kiválasztott személyek díszoklevelet, a pelikános kutat ábrázoló bronzplakettet, illetve a város címerével ékesített asztali zászlót kapnak, pénzjutalom azonban nem jár nekik.

A városatyák támogatták a döntés-előkészítő gazdasági bizottság javaslatát, ezáltal 2017-ben Vígh Katalin takarítói tevékenységet végző vállalkozó, valamint Papp Ferenc, a Művészetek Háza Gödöllő épületében található NoVo Café üzemeltetője részesül az elismerésben. A díjátadó ünnepséget szeptember 21-én, csütörtökön 10.30 órától, a képviselőtestületi ülést követően rendezik meg. Értesülésünk szerint a helyszín a Királyi váró lesz.


Íme, az indoklások, amik meggyőzték a döntéshozókat:

Vígh Józsefné
gödöllői vállalkozó, a MOP-CSI Clean Kft. ügyvezetője, aki magas színvonalon végzi munkáját. Katalin saját vállalkozása keretében takarítói tevékenységet végez. Vállalkozása több közintézményben is ellátja a szolgáltatást és mindenhol elégedettek a tevékenységével. Napi munkája mellett kiemelkedő a közösségért végzett tevékenysége: a máriabesnyői egyházközösség részére, a helyi vállalkozókat összeszervezve, adományokat gyűjt. Az énekkarosok ruháit és a karzatot rendszeresen karban tartja. A közösségi házat takarítja. Évente 6-7 alkalommal megszervezi a bazilika nagytakarítását. Az oltárterítőket és a miseruhákat is nagy szakértelemmel tisztítja. Mindezt karitatív módon végzi, ezért pénzt nem fogad el. Mindig mindenben segít, amikor szükség van, nagy ünnepekre virágokat adományoz. Önzetlen, áldozatkész és munkája pontos és precíz. Ö, mint helyi vállalkozó nagyban hozzájárul a város hírnevét is öregbítő bazilika fejlődéséhez. Katalin évek óta nagy szeretettel és gondossággal látja el a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika nagytakarítási munkálatait (évente 6-7 alkalom), kétheti rendszerességgel takarítja a bazilika közösségi házát. Munkája precíz, gondos. Rendszeresen mossa és tisztítja az egyházi textíliákat és miseruhákat. Mindezeket felajánlásból, kreatív módon teszi. Rendszeresen tisztán tartja az egyházi kórus liturgikus ruháit, a kórus helyiséget. Munkájával nagyban hozzájárul az énekkarok zavartalan működéséhez.

Papp Ferenc vállalkozó magas színvonalú szolgáltatásként hozta létre a NoVo Café elnevezésű kávézót. A Művészetek Házában kialakított vállalkozás az intézményben megszokott magas minőséget biztosítja. A kulturális programok színvonalához igazított kikapcsolódási lehetőséget is magába rejti. Minőséget teremtett egy minőségi szolgáltatást nyújtó intézményben. A vállalkozó kiemelten támogatja a helyi amatőr művészeket, helyi zenekarokat, számukra fellépési lehetőséget biztosít. Fiatalok körében kedvelt kikapcsolódási lehetőség, mely színvonalával méltó a gödöllői szolgáltatásokhoz, emeli Gödöllő hírnevét. Városközponti elhelyezkedése által a turisták körében is kedvelt pihenőállomás.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online