Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nemzeti Vágta: nem jutott a középfutamba a Gödöllőt képviselő lovas

2017-09-16 18:15:39

Miként az elmúlt években rendszeresen, idén is volt lovasa és lova Gödöllőnek a szeptember 15-17. között a budapesti Hősök terén lezajlott 10. Nemzeti Vágtán. Városunk ezúttal sem az elővágták során szerzett jogot az indulásra, hanem a rendezvény egyik médiapartnere, a fővárosi székhelyű Funzine Média Kft. nevezte be.

A Gödöllőt képviselő induló, a 21 éves, móri illetékességű Nagy Annabella Róza – Durcás nyergében – az ötödik futamban állt rajthoz szombat délután, méghozzá a zöld színnel jelölt 1-es pályán. Riválisai Kóny, Csetény, Kaposvár, Decs és Keszthely lovasai voltak. A településünk nevében a két és félkörös, mintegy 1.100 méteres távot teljesítő versenyző még sohasem tudta megszerezni a vasárnap délelőtti középfutamba történő továbblépéshez szükséges első két hely valamelyikét.

Sajnos, ezúttal sem jött össze a történelmi tett. Nagy Annabella Róza a 3. helyen ért célba 84,27 másodperces idővel. Teljesítménye csaknem két és fél másodperccel maradt el a második helyezett kónyi (81,87 mp) és több mint hat másodperccel a futamgyőztes csetényi (77,83 mp) versenyzőétől. Fotó: facebook, forrás: vagta.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online