Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőre érkezik az Invitel őszi roadshow-ja

2017-09-08 17:23:05

Szeptember elején elkezdődött az Invitel őszi roadshow-ja, aminek állomásai között Gödöllő is megtalálható. A távközlési vállalat számos izgalmas és interaktív programmal várja az érdeklődőket, emellett bemutatja legújabb csomagajánlatát is.

Az Invitel szeretné minél jobban megismerni a helyieket, ezért idén ősszel is számos városba ellátogat, és érdekes programokkal érkezik – többek között – Gödöllőre is. A távközlési vállalat régóta törekszik arra, hogy támogassa a digitális fejlődést, az internet terjedését és minden lehetőséget megragad szolgáltatásai fejlesztésére. A nagysebességű internetnek köszönhetően új lehetőségek nyílnak meg az élet számos területén, így a munka, a tanulás vagy a szórakozás során – többek között ezt is szeretné megmutatni az Invitel interaktív környezetben, őszi rendezvénysorozatán.

Az Invitel roadshow keretében a helyszínre látogatók számos érdekes programon vehetnek részt. Kipróbálhatják – például – a virtuális valóság szemüveget, amivel pillanatok alatt egy 3D környezetben találják magukat. A felnőttek belecsöppenhetnek a természetfilmek világába, míg a gyermekek „testközelből” is láthatják kedvenc mesehőseiket. Az érdeklődők emellett egy új, izgalmas játékkal, a batakkal tehetik próbára gyorsaságukat, ami többféle játékmódban teszteli a reakcióidőt. Ha pedig megörökítenék a családi programot, ellátogathatnak a Gifie sarokba, ahol egyedi, animált fotókat készíthetnek a szeretteikkel, és ezeket akár meg is oszthatják az ismerőseikkel is a közösségi oldalakon. Az Invitel, természetesen, számtalan más aktivitással is készül kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt, köztük színező sarokkal, kvízzel és egy krétafallal.


A programok mellett a roadshow ideje alatt a résztvevők az Invitel legújabb csomagajánlatáról is értesülhetnek. Idén ősszel újdonsággal rukkolt elő a cég: az új előfizetők hűségidő nélkül, e-számla igénybevételével havi 4.990 forintért rendelhetik meg a tévét, telefont és nagy sávszélességű internetet tartalmazó csomagot. Az érdeklődők az aktuális csomagajánlatokról személyesen a roadshow egyes állomásain az Invitel standnál, valamint az Invitel Pontokban, illetve a 1288-as Infóvonalon, vagy az Invitel weboldalán tájékozódhatnak.

Az Invitel Gödöllőn szeptember 9-én és 10-én, szombaton és vasárnap, a Belvárosi Napokon várja az érdeklődőket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online