Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újabb tíz évre biztosított a Forrás elhelyezése

2017-07-31 09:05:13

A gödöllői önkormányzat immár tíz esztendeje bérli a Forrás Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat elhelyezésére szolgáló, a Tessedik Sámuel út 4. szám alatti területen található, hat darab épületből álló ingatlan-együttest. A Madách iskola kollégiumi toronyépületének szomszédságában található faházakra vonatkozó bérleti szerződést öt évvel ezelőtt meghosszabbították, ám a kontraktus idén október végén lejár.

A városvezetés a szerződés prolongálása érdekében megkereste az állami tulajdonú épületek vagyonkezelésével megbízott a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ illetékesét, aki elfogadta a kondíciókat, és hozzájárult a bérleti jogviszony 2027. október 31-ig történő meghosszabbításához. A bérleti díj a szerződés megkötésekor éves szinten nettó 5.454.000 forintos kiadást jelent a városi költségvetés számára. A helyi képviselőtestület tagjai július 18-i rendkívüli tanácskozásukon bólintottak rá az egyezségre.

A polgármester annyit fűzött hozzá a döntéshez, hogy szerinte jogos igény lenne az önkormányzathoz telepített állami feladatot ellátó intézmény ingyenes elhelyezése, ám ez irányú törekvéseiket a másik fél nem támogatta.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online