Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elbódították, hogy kirabolhassák

2017-07-17 11:31:50

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán két 22 éves nő ellen – tájékoztatta hírportálunkat a helyi kapitányság illetékese.

A rendőrségen egy gödöllői férfi tett bejelentést július 13-án, mivel – elmondása szerint – két nappal korábban, vagyis: július 11-én, a délutáni órákban két nő jelent meg a lakásán. Italozni kezdtek, majd egyikük ismeretlen szert kevert a sértett poharába. Ettől a férfi elvesztette az eszméletét és csak másnap reggel tért magához. Rosszul érezte magát, majd észrevette, hogy közel 300 ezer forintot vittek el tőle a gyanúsítottak.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a gödöllői nőt és társát. Egyiküket július 13-án, a délutáni órákban elfogták, előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe ették. 22 éves társa július 14-én önként jelentkezett a rendőrségen. A nyomozók őt is kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozóhatóság előterjesztést tett mindkettőjük előzetes letartóztatásának indítványozására.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online