Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyeretlenek maradtak a gödöllői párosok a főtáblán

2017-07-14 17:52:05

A hölgyek mezőnyében négy magyar párosnak adatott meg a lehetőség, hogy a rajthoz álljon az Európai Röplabda Konföderáció (CEV) égisze alatt zajló, 8 ezer eurós összdíjazású felnőtt szatellit viadalon. A honi strandröplabdázás történetének eddigi legrangosabb versenyének Siófok a házigazdája július 13-16. között.

A magyar női duók közül három a Gödöllői RC színeit is képviselve lépett homokra. Elsőként a Háfra Orsolya, Háfra Dominika alkotta kettős, amely elbukott a csütörtöki selejtezőn, így nem játszhatott a főtáblán. A bajnoki címvédő Lutter Eszter, Lakatos Enikő, valamint a Szabó Dorottya, Tóth Eszter összetételű páros azonban igen.
Lutterék az első fordulóban egy svéd párostól kaptak ki 2-1-re (-14, 17, -8) majd a vigaszágon egy dán duó múlta őket felül 2-0 (-20, -18) arányban. A Szabó Tóth kettős egy litván formáció ellen kezdett és vérzett el 2-0-ra (-14, -11), a vigaszágon pedig egy svéd páros bizonyult náluk jobbnak 2-0 (-11, -19) arányban. Ezzel mind a két gödöllői kettős a 13. helyen zárta a megmérettetést.

A fiúknál a Kiss Nicholas, Soós Izsák alkotta kettős révén volt gödöllői érdekeltség. Ők a főtábla első fordulójában egy osztrák páros ellen véreztek el (2-0), így a vigaszágon egy francia duó jelentette a következő akadályt számukra. A gall legények 2-0 (-12, -15) arányban diadalmaskodtak, vereségükkel a magyar srácok a 13. helyen végeztek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online