Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sunyi, álszent gödöllői Fideszesekről beszélt Gémesi

2017-06-22 11:18:52

A gödöllői képviselőtestület tagjainak június 22-i tanácskozásán, az egyebek napirendi pontnál Gémesi György magához ragadta a szót, hogy megossza gondolatatait a Városháza Szabadság tér 7. szám alatti épületének bontása körül kialakult helyzetről.

A város első embere indulattól sem mentes mondandójában – többek között – az alábbiakat említette. Leszögezte, hogy – bár, kiszabtak néhány százezer forintos büntetést – a folyamatos ellenőrzések során tapasztalt hiányosságok nem ütötték át azt az ingerküszöböt, ami miatt le kellett volna állítani a bontási munkálatokat. Ezt Tarnai Richárd kormánymegbízott is megerősítette neki, amikor nála járt kihallgatáson. A településvezető kihangsúlyozta, hogy ő nem felelős az ügyben semmiért, hiszen korrekt szerződést kötöttek a vállalkozóval, akinek tevékenységét naprakészen ellenőrzi az aljegyző.
A polgármester hozzátette: felháborító és visszautasítandó az a politikai indulatkeltés, amit a helyi Fideszesek végeznek az ügyben. Komoly kárt okoznak tevékenységükkel, ami miatt mintegy háromhetes csúszásban van a bontást végző cég. Ténykedésüket sunyinak és álszentnek titulálta Gémesi, aki – miután nehezményezte, hogy az országos média bizonyos része többet foglalkozott a Városháza bontásával, mint a koronázási hétvége eseményeivel –azt is bejelentette, hogy bárkivel kész nyílt vitát folytatni az ügyben.

Az ülésen nem voltak jelen a Fidesz-KDNP helyi képviselői, így „élesben” nem tudtak reagálni a polgármester felvetéseire. A magunk részéről várjuk, hogy megtegyék.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online