Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Robaj és porfelhő kívánt vasárnapi jó reggelt Gödöllő főterén

2017-06-18 12:55:13

Jól hallatszódó robajra, majd a környéket elárasztó porfelhőre lehetett figyelmes az, akinek vasárnap, a késő délelőtti órákban a gödöllői főtéren akadt dolga. A zaj a Városháza épületének bontási területéről érkezett, ahol minden valószínűség szerint leszakadt egy szerkezeti elem vagy annak egy része, ami aláhullva, zajt és – miként az az olvasói képen is látszik – port csapott.


Az esetről a helyi tűzoltóságot is értesítették, illetőleg a rendőrök ugyancsak a helyszínre siettek. Az ott tapasztaltakról Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, hogy kollégái az őrrel vették fel a kapcsolatot, aki közölte, hogy ezen a napon nem folyik munka a területen. A konzultációt követően a tűzoltók megállapították, hogy nincs olyan történés, ami beavatkozást igényelne a részükről.
Feltehetőleg a szombati bontási munkálatok után maradhatott kilazulva olyan szerkezeti elem vagy annak egy része, ami elszabadult és lezuhant. Mivel a Szabadság tér 7. szám alatti építési területen senki nem tartózkodott a riadalmat kiváltó eset idején, személyi sérülés sem történhetett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online