Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Azt mondják, a fiatalok itt nem találják a helyüket

2017-06-07 11:00:41

Olyan gödöllői közösségi tér teremtése vagy hely létrehozásának elősegítése, ahol az egyesület tagjai, a városi ifjúság minél szélesebb bevonásával, elmondhatja problémáit és javaslatokat tehet ezen gondok megoldására. Ezzel a mondattal kezdődik a nemrégiben megalakult Generációk az Ifjúságért Egyesület tevékenységének leírása a honlapjukon.
A Gödöllőn életre hívott szervezet célja között említi a városában egy olyan civil összefogás létrehozása, mely tevékenységével segíti Gödöllő fiataljainak valódi közösséggé szervezését, életminőségének javítását helyi szervezésű civil programok és rendezvények által. Kiemelt cél továbbá a tehetséges ifjúság előbbre jutásának támogatása városi összefogás ösztönzésével, így is építve a helyi civil közösséget.

A kezdeményezést elindítók és az egyesületet meglapítók június első napjaiban rövid, bemutatkozásra és tagtoborzásra egyaránt alkalmas filmet forgattak és tettek közzé. Íme:Az Invitel IP TV és Digitális kábeltévé előfizetéseivel HD minőségben is élvezheti a TV csatornák műsorait.

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online