Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gazdára találtak a pedagógusnapi díjak Gödöllőn

2017-06-07 22:34:29

Június 7-én, a délutáni órákban rendezték meg a városi pedagógusnapi ünnepséget a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében. Az eseményen huszadszor adták át a település vezetése által tizenkilenc éve alapított Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjat.
Idén Gyulai Tiborné (Ági néni), a Gödöllői Fenyőliget Óvoda (Táncsics Mihály úti) óvodapedagógusa (balra), Tápai Dóra, a gödöllői Frederic Chopin Zeneiskola és a Waldorf-iskola ének-zene tanára, karvezető, zongoratanár, magán énektanár, szolfézstanár, zenepedagógus (b2), valamint a Gödöllői Kikelet Óvoda (Egyetem téri óvoda) szakmai közössége nevében Fodor Csilla intézményvezető (j2) vehették át az elismerő címet igazoló díszoklevelet és a díjjal járó 100-100, illetve 200 ezer forintos pénzjutalmat.


A zenés műsorszámokkal is gazdagított gödöllői pedagógusnapi ceremónia folyamán gazdára talált a Gödöllő Talentum díj is, amit 2017-ben a kultúra szinte minden területén sikeres, tanulásban példaértékű eredményeket elért, számos díjjal kitüntetett Lukács Réka Lillának (jobbra) adományoztak a gödöllői önkormányzat tagjai.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online