Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szabadtéri színház 10 kilométerre Gödöllőtől

2017-06-02 08:01:33

Minden bizonnyal az idei nyári szabadtéri színházi kínálatának egyik legvonzóbb színfoltja lesz a MÉZESVÖLGYI NYÁRESTÉK rendezvénysorozata Veresegyházon, alig 10 kilométerre Gödöllőtől. Veresegyház derűs-hangulatos kisvárosa az elmúlt három évben a hazai színházvilág egyik értékteremtő csomópontjává vált, ahol színház született– szó szerint – a semmiből. Az eddigi 160 előadásával 80 ezer nézőt vonzó Veres 1 Színház sikertörténete 2017 nyarán szabadtéri színházzal folytatódik!

A Mézesvölgyi Nyárestékkel idén új színházi fesztivál indul útjára. A Veres 1 Színház által rendezett két hónapos – július 7-e és augusztus 27-e között lezajló – eseménysorozat nyolc hétvégén várja a nézőket a helyiek kedvelt, tágas találkozóhelyén, a Búcsú téren, egyben Pest megye legújabb és legnagyobb szabadtéri színházában. A színvonalas saját- és vendégprodukciók, valamint a komfortos környezet okán a fesztivált joggal nevezhetjük az ország egyik legjelentősebb szabadtéri eseményének.

A Mézesvölgyi Nyáresték vezérfonala a színház, a zene és a tánc hármasa. Az éles határvonalak elhalványulnak, a műfajok világa átjárható lesz. Mindez varázslatos, sokszínű nyárestéket ígér! A szakmai koncepció lényege a színház-zene-tánc hármasa prémium előadások formájában. Méltó kivitelben, nívós közönségkomforttal, mintegy 1.250 fő befogadására alkalmas nézőtéren, ahol már az is egyedi couleur locale-t ad a fesztiválnak, hogy a hostess-szolgálatot a Veresegyházi Asszonykórus tagjai látják el.


A fesztiválon – amivel Veresegyház történetének eddigi legnagyobb, 2 hónapos eseménysorozata indul útjára – olyan közismert művészek lépnek fel, mint Koncz Zsuzsa, Pindroch Csaba, Verebes Linda, Csonka András, Szomor György, Peller Károly, Fésűs Nelly, Stohl András, Rálik Szilvia, Oszvald Marika, Berkes János, Faragó András, Dósa Mátyás, Sári Évi, a 100 tagú cigányzenekar és az ExperiDance több produkcióval is.

Az itt olvasható, illetve ezen a honlapon elérhető előadásokra Gödöllőn is válthatók belépőjegyek. Részben a Művészetek Háza Gödöllő épületének jegyirodájában (Szabadság út 6., telefon: /28/ 514-130), részben pedig az IBUSZ Irodában (Petőfi tér 3., telefon: /28/ 420-091).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online