Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kinyílt a gödöllői tűzoltóság szertárkapuja

2017-05-29 17:34:31

A hagyományossá váló „nyitott szertárkapuk” elnevezésű programsorozat idén is osztatlan sikert aratott az országos gyermeknapon. A Gödöllő Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságnál is kinyíltak a kapuk, hogy fogadják a kíváncsi gyermekeket és az őket kísérőket.

A vasárnap tartott rendezvényen a megyei hivatásos-, önkormányzati- és az önkéntes tűzoltóságokon több mint ezren vettek részt. Az odalátogató gyermekek betekintést nyertek a tűzoltók munkájába, beülhettek a tűzoltó autókba, kipróbálhatták a felszereléseket. Minden laktanyában rövid bemutatókat tartott az ott tartózkodó állomány a gyermekek részére.
Számtalan kérdésükre kaptak választ, és egyben a koruknak megfelelő tűzvédelmi ismereteket szerezhettek. Idén is a tűzoltó sisak és a sugárcső volt a legkelendőbb a gyermekek számára. Kipirult, lelkes, olykor csodálkozó tekinteteket lehetett látni, és a megélt élmények után nagy valószínűséggel sok gyermek elhatározta, hogy felnőttként tűzoltó lesz – tájékoztatta hírportálunkat Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Fotó: PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online