Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői tűzoltók mozgalmas hétfője

2017-05-16 10:27:21

Sajnálatos módon jócskán akadt dolguk a gödöllői tűzoltóknak május 15-én. Egyszer Kistarcsára, kétszer pedig Erdőkertesre riasztották őket közlekedési balesethez – tájékoztatta hírportálunkat Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A reggeli órákban két személygépkocsi ütközött össze Kistarcsán, a Szabadság úton. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi felborult. Személyi sérülés nem történt, azonban az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, majd a helyszínelést követően autómentő segítségével kerekeire állították a felborult roncsot.


Útról lesodródott, árokba hajtott, majd kigyulladt egy gépkocsi a délutáni órákban Erdőkertesen, a Sugár úton. A tűzoltók kiérkezése előtt az autó tulajdonosa egy porral oltóval a tüzet eloltotta, ezzel megakadályozta a lángok továbbterjedését. A gödöllői hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a még izzó részeket visszahűtötték, a járművet átvizsgálták. A balesetben személyi sérülés nem történt, az autó elszállításáról a tulajdonosa gondoskodott.


A kora esti órákban villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Erdőkertesen, a Kossuth utcában. Az ütközés következtében az oszlop kitört, a betonszerkezetet csak a vezetékek tartották. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították az autóroncsot, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott. Az autóban egyedül a sofőr utazott, akit a mentők könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba. Fotók: PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online