Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Valaki nem mond igazat

2017-05-11 10:33:00

A város első embereként Gémesi György sárga munkavédelmi sisakot húzott, és május 10-én megtekintette a Városháza bontását. Az egykori munkahelyén tett vizitről közösségi oldalán bejegyzést írt, amiben – többek között – ez olvasható:
Tájékoztatást kaptam arról, hogy a munkálatok megfelelő ütemben haladnak és arról is, hogy egy munkavédelmi ellenőrzés mindent rendben talált, kivéve egy dolgozónál nem tudták igazolni, hogy részesült-e munkavédelmi oktatásban. Ennek pótlásáról gondoskodnak.

Szerkesztőségünk napokkal ezelőtt a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatalának Foglalkoztatási Főosztályától kapott választ a május 2-i ellenőrzésről, amiben – mások mellett – ez áll:
Az ellenőrzés során feltárt jogsértések kapcsán a tényállás tisztázása és a bizonyítási eljárás lefolytatása szükséges, a hatóság ezt követően indít közigazgatási hatósági eljárást és hoz döntést.

Tehát: Gémesi egy problémás esetről beszél, miközben a hatóság többes számban fogalmaz. Konklúzió: valaki nem mond igazat…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online