Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Veszélyes facsonkok a felújított gödöllői parkolóban

2017-05-09 17:38:41

Jókora bosszúságot és anyagi kárt (durrdefekt, első lökhárító elem roncsolódása) okozott a parkolás egy autós számára Gödöllőn, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában. A kárvallott közösségi oldalon tett bejegyzése szerint a nemrégiben felújított és murvával beborított parkolóhelyek megválasztásakor érdemes résen lenniük a gépjárművel várakozni szándékozóknak, hiszen kisebb-nagyobb facsonkok állnak ki a földből, és ezek az „akadályok” nem mindenhol észrevehetők.


A szóban forgó közterület az önkormányzat tulajdonában van, az útkezelői feladatokat pedig a VÜSZI Kft. látja el. Az utca páros oldalán – a járdafelület rekonstrukciójához kapcsolódóan – néhány hónapja végeztek a parkolásra alkalmas út menti rész megújításával, ami fakivágással is járt. Amint a mellékelt ábra mutatja, nem minden esetben sikerült tökéletesen végrehajtani a feladatot…

Nem sokkal cikkünk megjelenése után, az illetékesek az alábbi képen látható „megoldással” rukkoltak elő. Bízzunk benne, hogy a kevés pozitív jelzővel illethető intézkedés nem tekinthető a probléma végleges orvoslásának.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online