Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kinológiai bázis létesül Gödöllőn

2017-05-05 10:53:25

A jelentősebb volumenű határozatok mellett, csekélyebb horderejű, ugyanakkor fontos döntések is születtek a gödöllői önkormányzat tagjainak április végén megtartott tanácskozásán.

A városatyák állást foglaltak abban, hogy
- a 2018-as esztendő kulturális és közművelődési programjainak tematikája – bemutatkozási lehetőséget biztosítva a tehetséges, a város jövőjét hamarosan irányító fiataloknak – Az Ifjúság éve Gödöllőn elnevezéshez kapcsolódik jövőre.
- a Református Líceum új, 800 négyzetméteres alapterületű tornacsarnokának megvalósítása érdekében – kiküszöbölendő a beépíthetőségi korlátot – kiemelt fejlesztési területté nyilvánítják a belvárosban található egyházi tulajdonú területet.
- ráépítési és használati jogot biztosítsanak egy, a vásáréri gyepmesteri telep szomszédságában található önkormányzati tulajdonú ingatlanon a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége számára (MEOESZ) kinológiai (a kutyafélék fejlődéstörténetével, a kutyafajták kialakulásával foglalkozó tudományág) bázis kialakítására. Fontos kitétele a szerződésnek, hogy az rendes felmondással 40 évig nem mondható fel. Ezen kívül az épületek a szövetség tulajdonába kerülnek, így osztott tulajdon keletkezik az ingatlanon. A föld használati díját évi 10 ezer forintban állapították meg, és az is megfogalmazódott, hogy az épületek, építmények és a földterület fenntartása a szövetség kötelezettsége lesz.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online