Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kikerült a MOB vezérkarából Gödöllő polgármestere

2017-05-02 18:40:01

Május 2-án tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a budapesti Danubius Hotel Helia szállodában. A rendezvényen – három jelölt közül – Kulcsár Krisztiánt választották elnöknek. A világbajnok, csapatban olimpiai ezüstérmes párbajtőröző Borkai Zsolt olimpiai bajnok tornászt követi a tisztségben.

A két alelnöki posztért négy jelölt szállt harcba. Küzdelem azonban csak három személy között alakulhatott ki, mert az elnökválasztást követően Magyar Zoltán visszalépett. A kandidálók közül Orendi Mihály 114 szavazatot kapott, míg Deutsch Tamásra 102 küldött voksolt. Gémesi Györgyre 65 személy szavazott, ami kevésnek bizonyult az alelnöki tisztség elnyeréséhez – olvasható az MTI által kiadott hírben.

A – többek között – Gödöllő Város polgármestere, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke, az Új Kezdet Párt elnöke titulust birtokló Gémesi György számára lezárult egy sikeres sportdiplomáciai folyamat, hiszen a szervezet korábbi alelnöke (2000 és 2008, majd 2010 és 2012 között) az elnökségben sem kapott helyet, aminek az elmúlt csaknem öt évben tagja volt…

Városunk polgármestere a 2016-os riói olimpián még – mint MOB elnökségi tag – ott volt… (fotó forrása: Echo TV)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online