Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén a Testőrlaktanyában nyit ki a gödöllői Karácsonyház

2017-04-28 07:42:53

A Karácsonyház ötlete a kétezres évek elején fogant. A napjainkra idegenforgalmi látványossággá vált, országosan is elhíresült kezdeményezés a Gödöllői Királyi Kastély Pálmaházából indult hódító útjára, ahol a működtető Tulipa Kft. utoljára 2014-ben várta az aktuális trendnek megfelelő ünnepi dísztárgyakkal, dekorációkkal, kézműves foglalkozásokkal és programokkal az érdeklődőket.

Tavalyelőtt és az elmúlt év utolsó két hónapjában az egykori Kastélykert étterem – időközben megüresedett – önkormányzati tulajdonú ingatlanába költözött a Karácsonyház. A siker nem maradt el, sőt, volt olyan nap, amikor kígyózó sorok várakoztak bejutásra az épület előtt.
Idén újra változik a Karácsonyház helyszíne, miután a gödöllői városvezetés kiadta a Szabadság út 4. szám alatti ingatlant, ahol hamarosan étterem nyílik. A Karácsonyház azonban nem maradt magára, mivel november 1-jétől a „szomszédba”, a felújítás alatt álló Testőrlaktanya (Várkapitányi lak) Szabadság út 2. szám alatt lévő épületének földszintjére költözik.

Ennek nyomatékául a gödöllői képviselőtestület tagjai április 27-én szándéknyilatkozatot adtak ki, amiben vállalták, hogy legalább öt évre szóló bérleti szerződés keretei között helyet biztosítanak a szóban forgó ingatlanban a Karácsonyház kialakítására. Erre a várhatóan szeptember végére befejeződő rekonstrukciós munkálatok után lesz majd lehetőség.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online