Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kedvezmény várja a gödöllői kastélyban a romantika szerelmeseit

2017-04-24 17:07:28

A Gödöllői Királyi Kastély, a világszerte Sisiként ismert és közkedvelt királyné kedvenc magyarországi tartózkodási helye a rekonstrukciója óta eltelt 20 éves múltjában mindig kiemelt figyelmet szentelt a kultúra sokszínűségének bemutatására, mindezt a családoknak élményt kínáló programok életre hívásával karöltve. Idén, Erzsébet királyné születésének 180., és a koronázás 150. évfordulója alkalmából kiemelt különlegességekkel készülnek városunk ékességében – olvasható a gödöllői kastélyt működtető gazdasági társaság szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményében.

Április 28-30.: kamarazenei hétvége
A tavasznyitó kamarazenei eseményen fiatal tehetségek és befutott kortársaik mutatkoznak be a kastély dísztermében, „FelfedezLeg” fantáziacímet viselő koncertsorozatban.

Május 13.: Emlékhelyek Napja
A Nemzeti Örökség Intézete május 13-án, szombaton második alkalommal rendezi meg az Emlékhelyek Napja elnevezésű országos programsorozatát, amivel a magyar történelemben és kultúrában kiemelt fontossággal bíró helyekre kívánja felhívni a figyelmet. Ennek kapcsán a gödöllői kastélyban is megnyílnak a ritkábban látható terek: az érdeklődők bepillanthatnak a lovardába, ismerkedhetnek a királyi és főúri lovaskultúra tárgyi emlékeivel és különleges parktúrákon vehetnek részt.

Május: meghosszabbított nyitvatartási idő csütörtökönként
Különlegességgel várja a romantika szerelmeseit a Gödöllői Királyi Kastély, hiszen májusban minden csütörtökön a 20 óráig meghosszabbított nyitva tartás biztosítja a kellemes kora nyári esték hangulatát az andalogni vágyók számára. Ráadásul, nem csak hosszabb ideig, hanem kedvezménnyel is tehetjük mindezt, hiszen a kastély belépőjegyeiből csütörtökönként 20%-ot elenged az üzemeltető társaság. Ezeken a csütörtöki estéken (május 4., 11., 18. és 25.) a látogatók a hagyományos, kastély-történeti tárlatoktól eltérő, tematikus vezetéseken is részt vehetnek, mint például, a „Bul-vár” – pletykák, sztorik, igazságok és hamisságok egy kastély életéből.

Május 20.: Snétberger Trió koncert
Május 20-án, szombaton19 órától a világhírű magyar származású művész tér vissza a korábbi lovarda, ma különleges akusztikájú koncertterem színpadára: Snétberger Ferenc Triója itt mutatja be „Titok” című legújabb albumát.

Júniusi előzetes
A kastély munkatársai elhivatottak a családok tartalmas kikapcsolódásának szolgálatában, ezért idén is életre hívják az oly’ népszerű Koronázási hétvége elnevezésű programjukat. Látványos kosztümös jelenetek, mesés kalandozások, nosztalgikus hangulat várják az érdeklődőket június 10-én és 11-én, Gödöllőn!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online