Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csömör-verő gödöllői kézilabdás legények

2017-04-23 17:34:29

NB II. Északi-csoport, 20. forduló:
Gödöllői KC – Csömöri SSZN Kft. 26-22
(14-12)

Ebben a sportágban mindig rangadó a Gödöllő – Csömör összecsapás, függetlenül attól, hogy melyik csapat hányadik a tabellán. Most mindössze két pont és három pozíció választotta el egymástól a feleket a meccs előtt, a gödöllőiek javára.

A gólban nem igazán gazdag összecsapás után ez a különbség négy pontra duzzadt, mivel Bartos Gábor (képen világos ingben) együttese fegyelmezett játékkal teljesítette a kihívást. Támadásban ugyan maradt némi „tartalék” a sérülés miatt több fontos emberét is nélkülöző hazai gárdában, ám a hatékony védőmunka elegendő volt az összességében magabiztos gödöllői sikerhez. Győzelmükkel a vendéglátók fontos lépést tettek az ezüstérem megszerzéséhez vezető úton.
A Gödöllői KC csapata 26 ponttal, 541-501-es gólkülönbséggel a 2. helyen áll a csoport tabelláján.

Juniorok:
Gödöllő – Csömör 23-25
A bajnoki aranyálmok életben tartása érdekében kellett a két pont, mint egy falat kenyér a gödöllői fiataloknak a táblázat 3. helyén álló csömöriek elleni derbi lejátszása után. A tét kissé rányomta a bélyegét a félidőben még 12-10-re vezető házigazdák teljesítményére az igencsak fordulatos ütközeten. Sajnos, a végjátékban a vendégek felülkerekedtek, így a gödöllői fiatalok csak akkor lehetnek bajnokok, ha a hátralévő két fordulóban legyőzik a Rév csapatát és a Hatvant, valamint a Csömör pontot rabol a Rév-től. Nehéz lesz…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online