Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fejesgólokkal és büntetővel verték a gödöllői focisták a Tápiószecsőt

2017-04-22 18:35:08

Hét fordulóval a bajnoki évad vége előtt kifejezetten jó helyzetből várhatja a még hátralévő meccseket a gödöllői tizenegy, amely már most több pontot gyűjtött, mint az elmúlt idényben (48 pont, 5. hely), és vezeti a tavaszi tabellát. A kedvező képet javítja a sorsolás is, hiszen Szász Ferenc együttese öt esetben alsóházi csapatokkal találkozik (10., 12., 15., 14. és 16.), míg kétszer olyan alakulattal, amely a tabella első felében tanyázik (6. és 3.). Magyarul: a papírforma nem ígér számottevő ponthullatást gödöllői részről, ezért – amennyiben a Vecsés legalább négy pontot eltékozol – még a megyebajnoki cím megszerzése sem elérhetetlen.

Ezen, a következő szezonban NB III-as tagsággal kecsegtető az úton az első lépést a tavaszra jó formába lendült Tápiószecső felülmúlása jelentette. A hazai siker kicsikarása csak látszatra tűnt egyszerűnek, a gyakorlatban azonban alaposan meg kellett küzdeni érte. A házigazdák sokkal többet birtokolták a labdát és kezdeményezőbbek voltak a kezdő sípszó után, fölényük azonban csak fél óra elteltével érett góllá. Ekkor Kaiser László tökéletes jobb oldali beadásából Koziorowski Richárd pazar mozdulattal fejelte a játékszert a szecsői kapuba. A vezetés túlságosan is megnyugtatta a gödöllői társulatot, amely magára húzta riválisát, és a vizitálók a 40. percben fejesgóllal egyenlítettek.


A térfélcserét követőn inkább a tápiószecsői alakulat előtt adódott gólszerzési lehetőség, ám a helyzeteket sorra elpuskázták a sárga mezesek. A 60. percben fordulatot jelentett, hogy Kaiser Lászlót buktatták a tizenhatoson belül és a megítélt büntetőt – a balra mozduló kapushoz képest jobbra helyezve a labdát – Nagy Tamás magabiztosan értékesítette. Az ismételt gödöllői előny után újra lehetett aggódni, hogy a mindent egy lapra feltevő vendégek kiegyenlítenek. Nem így történt, mert a 81. percben a csereként beállt Méhes Pál a jobb oldalról Koziorowski Richárd fejére varázsolta a bőrgolyót, ami onnan a tápiószecsői hálóban kötött ki, és ezzel eldőlt a három pont sorsa.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 24. forduló:
Gödöllői SK – Tápiószecső FC 3-1
(1-1)
Gödöllői gólok: Koziorowski Richárd (2), Nagy Tamás (11-esből).
A Gödöllői SK csapata 52 ponttal, 55-22-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Halásztelek FC – Gödöllői SK április 29., szombat 16.30 óra.

Lenullázták a GEAC-ot
A második helyen álló kistarcsaiak látták vendégül az éllovas egyetemi gárdát a forduló rangadóján. A házigazdák semmit nem bíztak a véletlenre és motiváltabb játékukkal alaposan helyben hagyták a listavezetőt, amely először kapott négy gólt egy meccsen a mostani bajnoki idényben.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 21. forduló:
Kistarcsai VSC – Gödöllői EAC-SZIE 4-0
(3-0)
A Gödöllői EAC-SZIE együttese 49 ponttal, 108-29-es gólkülönbséggel 1. a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online