Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eltűnt egy 17 éves svájci zenekari tag Gödöllőn

2017-04-22 19:09:56

Körözési eljárást indított a Gödöllői Rendőrkapitányság Samuel Leuenberger 17 éves svájci állampolgár eltűnése miatt. A fiú a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint április 22-én, a hajnali órákban gödöllői szálláshelyéről ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet. Samuel Leuenberger az országba egy zenekar tagjaként érkezett, eltűnésekor a mobiltelefonját nem vitte magával.
A 17 éves fiú körülbelül 165 centiméter magas, rövid, barna hajú, vékony testalkatú. Eltűnésekor szürke kabátot viselt, amin elöl egy szarvas feje látható.

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható 17 éves fiú tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Gödöllői Rendőrkapitányságon vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést lehet tenni az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. Forrás: police.hu

Update:
a Somogy megyei rendőrök április 23-án 17 óra 40 perckor a zákányi vasútállomáson intézkedés alá vonták a fiút és a rendőrségre kísérték.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online