Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három pontot gyűjtött Biatorbágyon a gödöllői tizenegy

2017-04-15 17:50:59

Nem várt könnyű mérkőzés a tavaszi idényben még veretlen (négy győzelem, három döntetlen) gödöllői tizenegyre Biatorbágyon. Ahhoz ugyanis, hogy a vendégek harcban maradjanak a bajnoki címért, feltétlenül nyerniük kellett a 4. helyen álló hazaiak ellen.

Ezt szem előtt tartva, jól kezdték a találkozót a játékszert többet birtokló gödöllőiek, akik bő negyedóra elteltével – Kaiser László révén – vezetéshez jutottak. A megszerzett előny azonban kissé kényelmessé tette a vendégeket, aminek az lett a következménye, hogy a házigazdák a térfélcsere előtt nyolc perccel egyenlítettek.
A pályára küldött cserejátékosok küzül főként Mudroch Mendel volt jó hatással a GSK lendületére. A mezőnyfölény a 61. percben érett újra gödöllői góllá, amikor a 20 éves támadó remek mozdulattal vette át az előrevágott labdát, majd kilőtte a biatorbágyi kapu hosszú sarkát. A lefújásig kínosan és eredményesen ügyelt városunk tizenegye arra, hogy győztesen hagyja el a játékteret.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 23. forduló:
Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK 1-2
(1-1)
Gödöllői gólok: Kaiser László, Mudroch Mendel.
A Gödöllői SK csapata 49 ponttal, 52-21-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Tápiószecső FC április 22., szombat 16 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online