Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőre került az idei Aranypánt-díj

2017-04-11 10:48:03

Április második szombatján immár harmadik alkalommal adták át az Aranypánt-díjat. A Nemzetközi Roma Napon az a – nem közismert – hétköznapi roma „hős” érdemelte ki az erkölcsi elismerést, akire aznap délig legtöbb szavazat érkezett.

A Roma Sajtóközpont honlapján megjelentek szerint a 10 jelölt között ebben az éven ott volt a gödöllői Lakatos Norbert is, aki a „hála festője” néven szerzett magának népszerűséget, miután tavaly februárban – amint arról hírportálunk is beszámolt – kifestette a kistarcsai kórház néhány helyiségét.
Mint utóbb kiderült, a Gödöllőn családjával albérletben élő szobafestő nem csak egy volt az elismerő címre kandidálók közül, hanem ő vehette át az Aranypánt-díjat, az azzal járó kitűzőt, oklevelet és nyakkendőt.

A tavalyi gáláns felajánlás és munkavégzés hatására azt lehetett gondolni, hogy megváltozik Norbiék anyagi helyzete, ám néhány hónappal később még arról írtunk, hogy nem lett jobb. Úgy tudjuk, a család azóta is segítségre szorul. Norbi folyamatosan hangoztatja, neki nem pénzre lenne elsősorban szüksége, hanem olyan, nagyobb volumenű munkákra, aminek hasznából tőkeerősebbé tehetné a vállalkozását és előteremthetné a gondmentes megélhetéshez szükséges alapvető javakat. Aki ebben tud segíteni, lépjen kapcsolatba a „hála festőjével”
ezen az elérhetőségen. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online