Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kék-fehér előny az MTK-Gödöllő alsóházi röplabda helyosztón

2017-04-08 18:31:56

NB I., rájátszás, helyosztó az 5-8. helyekért, 1. mérkőzés:
MTK Budapest – Penta-Gödöllői RC 3-0
(20, 21, 24)

Ahhoz, hogy a gödöllői csapat ne rontson tavalyi bajnoki szereplésén (6. helyezés), ezen a párharcon mindenképpen túl kellett jutnia. A fogadkozással nem volt baj, az alapszakaszban elszenvedett 3-0 arányú vereségek azonban nem táplálták a vendégek optimizmusát.

Sajnos, az első játszma nem úgy alakult, ahogy azt Borkovits Zoltán szerette volna, hiszen a gödöllői lányoknak már a szett elejétől azon kellett fáradozniuk, hogy többpontos hátrányból üldözzék riválisukat. Nem jött össze…
Ezt követően jobban tapadt a fővárosiakra a gödöllői hatos, de nem tudta átlépni saját árnyékát, így – bár, minden szettben eljutott legalább 20 pontig – vereséget szenvedett. Ráadásul, a „szegény embert még az ág is húzta”, hiszen a GRC balkezes szélsőütője, Szabó Adrienn (képen) egy felugrás után rosszul ért talajt, kifordult a jobb térde, és nem tudta folytatni a játékot.


Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-0, az MTK javára. A második találkozót április 13-án, csütörtökön 18 órától rendezik meg Gödöllőn, a Szent István Egyetem sportcsarnokában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online