Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői pontszerzés a megyei elitbajnokság csúcsrangadóján

2017-04-08 17:54:55

A forduló csúcsrangadóját játszották le Vecsésen, miután a listavezető a második helyezett gödöllői tizenegyet látta vendégül. A hazaiak sikere komoly lépést jelentett volna számukra a bajnoki cím felé vezető úton, míg a vendéggyőzelem pikánsság tette volna a két csapat közötti további küzdelmet. A döntetlen a vecsésieknek volt kedvezőbb eredmény.

A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy valóban a bajnoki osztály két legjobb formában lévő csapata nézett farkasszemet egymással. Az első játékrészben inkább a vendégek domináltak, és húsz perc elteltével Koziorowski Richárd révén vezetéshez jutottak. A második félidőre összekapta magát a hazai alakulat, nagyobb nyomást gyakorolt a gödöllői kapura, aminek a 61. percben egyenlítés lett az eredménye.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 22. forduló:
Vecsés FC – Gödöllői SK 1-1
(0-1)
Gödöllői gól: Koziorowski Richárd.
A Gödöllői SK csapata 46 ponttal, 50-20-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Viadukt SE Biatorbágy – Gödöllői SK április 16., vasárnap 16 óra.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 19. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Fóti SE 3-1
(1-1)
Gödöllői góllövők: Somogyi Levente (2), Beregszászi Béla.
Egy-egyes állásnál, a 70. percben a GEAC emberhátrányba került, de így is otthon tartotta a három bajnoki pontot. A Gödöllői EAC-SZIE együttese 48 ponttal, 106-23-as gólkülönbséggel 1. a csoport tabelláján.

Vácszentlászló SE – Gödöllői SK II.-Szada 2-0
(0-0)
A Gödöllői SK II. csapata 32 ponttal, 55-24-es gólkülönbséggel a csoport táblázatának 6. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online