Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Határoznak-e a gödöllői városatyák a Jobbik béruniós kezdeményezéséről?

2017-04-08 12:08:21

Amennyiben a Jobbik gödöllői önkormányzati képviselője eleget tesz a párt frakcióvezető-helyettese, Gyöngyösi Márton kérésének, a gödöllői képviselőtestület tagjai elé kerül egy olyan határozati javaslat, aminek elfogadásával az önkormányzat támogathatja a Jobbik még tavaly év végén meghirdetett európai béruniós kezdeményezését.
Az MTI által kiadott hír szerint az ellenzéki párt illetékesei azzal a kéréssel fordultak minden, települési- és megyei önkormányzati képviselőjükhöz, hogy a soron következő önkormányzati ülésen nyújtsanak be olyan előterjesztést, amiben a testület támogatását kérik a béruniós kezdeményezéshez, mondván: minden önkormányzatnak joga van arra, hogy véleményt nyilvánítson országos politikai kérdésekről.

A gödöllői képviselők legközelebb április 27-én tanácskoznak, így legkorábban akkor foglalhatnak állást a kérdésben. Az országos pártkezdeményezés nem új keletű a települést irányító grémium tagjainak életében, hiszen a Fidesz-KDNP tavaly több alkalommal is kérte a gödöllői városatyákat arra, hogy hozzanak elutasító határozatot a kötelező betelepítési kvótáról. A lokálpatrióta klubos többségű helyi városvezetés ennek – az országban egyedülálló módon –
háromszor sem tett eleget.
Kérdés:
átmegy-e a szűrőn a Jobbik javaslata? Főleg úgy, hogy időközben pártelnök lett Gödöllő polgármestere…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online