Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Öngóllal stabilizálta második helyét a gödöllői focicsapat

2017-04-02 17:49:43

Szász Ferenc együttese abban a „kényelmesnek” mondható helyzetben várta a forduló rangadóját, hogy vereség esetén sem veszíti el a tabellán elfoglalt 2. helyét. A fiaskóról azonban hallani sem akartak a hazaiak, akik tudták, sikerükkel jócskán leszakítják riválisukat a dobogós pozíciókért folytatott csatában.

A tét nagyságának megfelelően, feszülten kezdtek a csapatok, és az adrenalin-szintet az is emelte, hogy a pilisiek nehezményezték, nem kaptak értesítést arról, hogy műfüves pályán rendezik a mérkőzést. Hogy ennek mekkora jelentősége lett a végeredmény szempontjából, talán soha nem derül ki, ám az mindenképpen elmondható a gólhelyzetekben kifejezetten szegény első félidőről, hogy – miután Nagy Tamás szabadrúgásból leadott lövését követően a labda „kiütötte” a sorfalban álló Tímár Gergőt – annak utolsó tíz percében a vendégek komoly nyomás alatt tartották a gödöllői kaput.


Szász Ferenc alaposan összekapta seregét a szünetben, aminek az lett a következménye, hogy a hazai gárda agresszívabb stílusra váltott, és helyzetei közül az egyiket – Nagy Tamás sarkazásába a pilisi védő, Molnár Dániel (képen, 12-es mezben) beleért – a 48. percben gólra váltotta. Vezetésük birtokában annyira már nem erőltették a támadójátékot a fehérben játszó házigazdák, a vizitálók pedig nem tudtak megújulni, így egy öngól döntötte el a rangadót.

A Pest megyei III. osztályban a gödöllői egyetem alakulata simán nyert vendégként, és lőtt góljainak száma meghaladta a százat.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 21. forduló:
Gödöllői SK – Pilisi LK-Legenda Sport 1-0
(0-0)
Gól: Molnár Dániel (öngól).
A Gödöllői SK csapata 45 ponttal, 49-19-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Vecsés FC – Gödöllői SK április 8., szombat 15.30 óra.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 18. forduló:
SK Tóalmás – Gödöllői EAC-SZIE 1-6
(1-3)
Gödöllői góllövők: Beregszászi Béla (2), Somogyi Levente, László Viktor, Juhász Tamás, Márton Tibor.
A Gödöllői EAC-SZIE együttese 45 ponttal, 103-22-es gólkülönbséggel 1. a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online