Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ősbemutató a gödöllői deszkákon

2017-03-27 10:54:03

Márciusban a gödöllői Cimbaliband az egyedüli magyar zenekar, amely felkerült a világzenei szakemberek által több ezer lemez közül válogatott World Music Chart TOP20-ba. Kisebbfajta meglepetés a Cimbaliband Recycle lemezének nemzetközi sikere, hiszen a 2013-ban X-Faktor győztes Danics Dóra vendégszereplésével készült korongot inkább a hazai közönségnek szánták.

Danics Dóra a zenekar új, Balkán Projekt című műsorának is szerves részét képzi, olyannyira, hogy hamarosan közös turnéra indulnak Angliába, ahol a Cseh Tamás Program támogatásával négy koncertet adnak angol és magyar közönségnek egyaránt. A koncertsorozat kiemelkedő eseménye lesz a BBC3 Rádió In Tune című műsora, ahol élőben játszik az Unger Balázs cimbalmos vezette formáció.


Már az angliai turné alkalmával több új dal is elhangzik a banda eddigi legnagyobb szabású műsorából, a Balkan Projektből, melynek ősbemutatója április 9-én, vasárnap 19 órától lesz a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében.
A Balkán Projekt egy vérpezsdítő, kezeket-lábakat megmozgató zenei élmény, természetesen, a cimbalommal a fókuszban. A produkciót – Danics Dóra vendégszereplése mellett – még hitelesebbé teszi Barity Zorán délszláv harmonikavirtuóz és Bede Péter, a Fanfara Complexa szaxofonosa. Mandula Éva grafikus művész különleges, a balkán hangulatát megidéző vetítéssel készül az előadásra. A zenészeket pedig a Romani Design csapata öltözteti majd fel a műsorba illő hangulatú kiegészítőkkel.
Jegyek a gödöllői előadásra elővételben 2.500 forintos áron, ezen az elérhetőségen korlátozott számban még kaphatók. Fotó: Bornyi Márton



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online