Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hívatlan vendég költözött be egy gödöllői családi házba

2017-03-17 14:43:25

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 35 éves bolgár férfi ellen.

Gödöllő családi házas övezetében az egyik ott lakó állampolgár arra lett figyelmes március 6-án, az esti órákban, hogy a szomszéd házból – aminek tulajdonosai csak hétvégén használják az ingatlant – világosság szűrődik ki.

A figyelmes szomszéd értesítette a rendőrséget és a tulajdonos hölgyet is, aki a járőrrel együtt érkezett a helyszínre. A telekre a nyitott kiskapun keresztül jutott be az akkor még ismeretlen személy, aki a külső ráccsal védett ajtót megrongálta, bement a házba és a bejárati ajtót belülről bezárta. A rendőr a tulajdonos engedélyével ment be az ingatlanba, ahol az egyik szobában a kanapé mögé elbújva találta meg a 35 éves férfit.

A hívatlan „vendéget” a rendőr elfogta, majd bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállította. A helyszíni szemle keretében a sértett elmondta, hogy a férfi az élelmiszerekből fogyasztott és szeszes italt ivott, valamint ruhaneműket tulajdonított el.
A nyomozók a férfit kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.  Az ellene folytatott eljárást a nyomozó hatóság lezárta és kezdeményezte a gyanúsított bíróság elé állítását. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online