Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Miért szűnt meg az ingyenes királytelepi Tesco-buszjárat?

2017-03-14 10:13:41

Több olvasónk is aggodalmának – időnként bosszúságának – adott hangot, hogy március első napjától a Tesco megszüntette Gödöllőn a királytelepi városrész és az áruház között ingázó autóbusz-járatát. A döntés okáról megkérdeztük a kereskedelmi táraságot, amelynek sajtóosztálya az alábbiakat válaszolta:

Annak érdekében, hogy minél magasabb szinten megfeleljünk vásárlóink elvárásainak, folyamatosan felülvizsgáljuk folyamatainkat, így az áruházainkat kiszolgáló ingyenes buszjáratainkat és azok útvonalát is. A 2015 áprilisában létrejött egységes Tesco Európa vállalatirányítási rendszer keretében megvizsgáltuk és optimalizáltuk ingyenes vásárlói buszjáratainkat, így az említett gödöllői áruháznál üzemeltetett Tesco ingyenes járat is áttekintésre került. A busz-kihasználtsági felmérés tapasztalatát, illetve a változó lakossági szokásokat is figyelembe véve alakítottuk ki az új járat-rendszerünket és a menetrendet.
Jelenleg az itt elérhető menterend szerint közlekedik a Tesco ingyenes vásárlói buszjárata Gödöllőn – zárul a közlemény.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online