Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Először kap külhoni polgár Gödöllő Városért díjat

2017-03-01 17:47:13

Akárcsak korábban általában, ebben az évben is két személy és egy közösség veheti át a helyi önkormányzat által huszonegy éve alapított Gödöllő Városért díjat. A település második legrangosabb kitüntetéséhez díszoklevél, Világfa-kisplasztika, valamint pénzjutalom jár. A magányszemélyek 200 ezer forintnak örülhetnek, a közösség pedig 400 ezer forintot kap.

Az előzetesen meghirdetett felhívásban rögzített határidőig hat személyre és két közösségre érkezett jelölés. Közülük – a Kulturális, Sport és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának indítványa alapján – szavazták meg a helyi képviselőtestület tagjai az idei díjazottakat. Lássuk, hogy a január 26-i zárt ülésen kikre esett a döntéshozók választása:

Susanne Feichtinger asszony, aki Gödöllő osztrák testvérvárosában, Laxenburgban él, és közreműködésével elévülhetetlen érdemeket szerzett a testvérvárosi kapcsolat ápolásában, építésében.
Reményi Richárd
vállalkozó, aki a városi filmszínház fejlesztése és korszerűsítése, illetve színvonalas közösség építő munkája alapján tartanak érdemesnek a kitüntetésre.
Gödöllő COOP Zrt. Szabadság tér 4. szám alatti üzletének dolgozói közössége
, amelynek tagjait a város gazdasági életében való aktív részvételért, valamint magas színvonalú munkájukért részesítik az elismerésben.

A Gödöllő Városért díjat a március 15-i nemzeti ünnep gödöllői rendezvényén adják át. A ceremónia 16 órakor kezdődik a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében. A délelőtti eseményekről itt tájékozódhatnak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online