Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sikertelen gödöllői fellángolások Újpesten

2017-02-19 19:33:52

NB I. alapszakasz, nők, 16. forduló:
Újpesti TE – Penta-Gödöllői RC 3-0
(21, 25, 19)

A fővárosi lila-fehér gárda az egyetlen olyan csapat az alapszakasz tabelláján a gödöllőiek előtt álló formációk közül, amely ellen pontot tudott szerezni Borkovits Zoltán különítménye a bajnoki idényben. A Megyeri úti találkozó arra is választ adott, hogy miként változtak az erőviszonyok az őszi, gödöllői ütközet óta. Másfelől, kérdésként merült fel az is, hogy a vendéglátók miként alkalmazkodtak ahhoz a helyzethez, miszerint január 24-e óta nem az elmúlt évek sikerkovácsa, Milodanovics Andrea a vezetőedzőjük.

Az első játszma kétharmadáig, majd a második szett utolsó pontjaiig egyenrangú rivális volt az alapembernek számító szélsőütője, Szabó Adrienn nélkül felálló gödöllői röplabdás-különítmény, ám a kritikus pillanatokban nem jött az a plusz, amivel elérhető lett volna a vendégek részsikere. Kettő-nullás előnyük birtokában a hazaiak nem engedték ki a kezükből a végső győzelmet, így városunk hatosának nem maradt oka az örömre az újpesti kiruccanáson.
Különleges csemegéje volt a találkozónak, hogy hosszú idő után ismét egymás ellen léptek pályára a Kötél-nővérek. Zsanett a gödöllőiek irányítójaként, Dóri a lilák liberójaként szolgálta csapatát.

A Penta-Gödöllői RC csapata 20 ponttal, 25-32-es szett- és 1.266-1.278-as pontaránnyal a 7. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online