Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Programözön Gödöllőn, Erzsébet-bállal

2017-02-16 11:07:26

Amint annak már több fórumon is híre ment, Gödöllő ebben az évben a Bölcsőtől a koronáig, Gödöllő a királyné városa mottó köré szervezi kulturális programjait. Az elnevezés apropóját Erzsébet királyné születésének 180., illetőleg a királyi pár koronázásának 150. évfordulója adja.

A településen működő kulturális kerekasztal szakavatott tagjai kidolgozták azt az előzetes terv szerint több mint 30 elemből (koncert, hangverseny, fesztivál, előadás, kiállítás, játék) álló kulturális rendezvényfolyamot, ami – annak ellenére, hogy ezt megelőzően is lesznek kulturális kínálatok – hivatalosan június 8-án a Gödöllői Királyi Kastélyban egy időszaki kiállítással (Utazik az udvar - Erzsébet királyné utazásai Madeirától Herkulesfürdőig), és december 28-án az Erzsébet királyné karácsonyai programmal zárul, ugyancsak a történelmi falak között.

Figyelemre méltó eleme a városi költségvetés által 10 millió forint erejéig közpénzből dotált eseménysorozatnak, hogy – 2012 és 2014 urán – ismét lesz Erzsébet-bál a kastély lovardájában, méghozzá: november 18-án, szombaton bújhatnak szép ruhába a várhatóan jótékony célt is szolgáló társasági rendezvény iránt érdeklődők.

Döntés a 2017-es tematikus évről
A tematikus év logója


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online