Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kilép Gödöllőről a nemzetközi természetfilm fesztivál

2017-02-01 10:38:39

Az elmúlt két év sikerén felbuzdulva, 2017-ben harmadszor is megrendezik a Nemzetközi Természetfilm Fesztivált Gödöllőn. Az esemény szervezői február 28-ig várják a nevezéseket, további részletek az esemény honlapján érhetők el. A várhatóan több ezer főben mérhető látogatót vonzó fesztivál időpontja május 26-28. (péntektől vasárnapig).

A két filmszemlével (nemzetközi és Kárpát-medencei) meghirdetett megmérettetésen 9 témában lehet indulni, így – például – klasszikus természetfilm, tudomány és természet, vagy vidéki élet, hagyományok témában.    A harmadik gödöllői természetfilm-fesztivál újdonsága, hogy nemcsak Gödöllőn, hanem a tervek szerint 12 vidéki nagyvárosban – többek között – Hatvanban, Debrecenben, Miskolcon, Kaposváron is várják az érdeklődőket három napon keresztül ingyenes vetítésekkel, valamint sokszínű környezet- és természetvédelmi programokkal, kiállításokkal.

A gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál fővédnöke a kezdetektől Áder János köztársasági elnök volt, aki több programot is meglátogatott – adta hírül az MTI.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online