Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gémesi és „lakájpatrióta” képviselői leválhatók

2017-01-28 11:27:37

Olvasom a Gödöllői Hírek online felületen megjelent visszatekintő összeállítást a város 2016-os közéleti eseményeiről, és egyet tudok érteni az olvasók által is megjelölt, kevésbé örömteli történések felsorolásával, úgy, mint: a 2014 tavaszán beígért uszoda-beruházás elhúzódása, a járóbeteg-ellátást korlátozó orvoshiány, a Városháza épületének érthetetlen elbontása a lokálpatrióta többségű önkormányzati képviselet által, valamint számtalan más, elmaradt, meg nem valósult ígéret.

De, mit hoz az új esztendő?

Kis szilveszteri társaságunk tagjai – ős-gödöllőiek, tíz-tizenöt éve itt lakó „gyüttmentek” – abban egyetértettek, hogy a 2017-es esztendő kiemelkedő ünnepi eseménye Gödöllő számára.
Erzsébet királyné születésének 180. és a királyi pár megkoronázásának 150.évfordulója lesz. Volt, aki felvetette, hogy annyi szoborállítás után, illene egy jellegzetesen duzzadt ajkú Habsburg-honfinak is szobrot állítani, de legalább a sógorok testvérvári küldöttségét a Haydn által komponált Gott erhalte himnuszával fogadni, természetesen a gödöllői huszárkülönítmény által.
Ezt azonban elvetettük és ismét előkerültek a régi sirámok a várost délről elkerülő útról, a vasúti felüljáró hiányáról, a balatonlellei tábor/üdülő fölöslegességéről, a soha meg nem valósuló termálfürdőről, az átadása után több évig veszteséget felhalmozó Erzsébet királyné Szállodáról, aminek bérbe adott éttermébe előszeretettel jár ebédelni a polgármester és sleppje.
No, igen, városvezetés, a városvezető alkalmassága! Abban egyetértettünk, hogy Gödöllő hosszú évek óta a polgármester nagyratörő politikai ambíciói, valamint az amatőr műkedvelés iránti szenvedélyes hódolatának negatív következményeit nyögi. Mert mindezek gyakorlása mellett egyre kevesebb időt fordít a városvezetés/irányítás igazi teendőire. Ráadásul, Gémesi György ellenkezése, hogy a kormányablak ne kapjon helyet az önkormányzat épületében, lebontásra ítéltette a Városházát! Ennek ledózerolása és egy új, fénylő tanácsterem építése a képviselők számára akár egymilliárd forintjába is kerülhet a lakosságnak.

Gémesi György és „lakájpatrióta” képviselői leválhatók!

A 2014-es önkormányzati választásokon a város 25 ezer választásra jogosult állampolgárából csak 8 ezren szavaztak rá. A másik kétharmadot, a távolmaradó, csendes többséget kellene megszólaltatnia egy új, rátermett, hiteles településvezetőnek. Aki csak akkor győzhet, ha a város tehetősebb vállalkozói összefognak, mellé állnak és szponzorálják 2019-es kampányát.
És ha létrehoznak a közvélemény hiteles tájékoztatására a mostani városvezetés anomáliáit feltáró, az igazi gondokat megjelenítő Új Gödöllői Szolgálatot.
Kis szilveszteri társaságunk eddig jutott az ötletelésben, amikor éjfélt ütött az óra. Ébresztő, Gödöllő! Még nem késő! Gémesi is leváltható! Erre koccintottunk! Csáky Zoltán


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online