Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Felsrófolták a gödöllői csúcsgórék havi bérét

2017-01-27 08:31:33

Élve a tavaly december közepén a parlamenti többség által elfogadott törvényi lehetőséggel, a gödöllői képviselőtestület tagjai január 26-i tanácskozásukon elfogadták a polgármester és az alpolgármesterek díjazásának emelésére tett határozati javaslatokat.

A döntés értelmében Gémesi György polgármester havi, bruttó bére 598.300 forintról 797.736 forintra nőtt (+33%) január 1-jéig visszamenőleg. A város első emberes ezen felül 119.600 forint/hó költségátalányra, illetve hivatali mobiltelefon- és gépjármű-használatra is számíthat.
Pelyhe József főállású alpolgármestert bruttó 558.415 forint illet meg havi szinten (+11,7%). Költségátalánya 83.762 forint/hó. A fiatal várospolitikus súlyos betegsége miatt két év után vett részt újra testületi ülésen. Megköszönte mindazoknak, akik a nehéz időszakban mellette álltak és segítségére voltak. Elmondta: leukémiáját három fázisban kezelték, illetve kezelik. Az első két – őssejt beültetést is tartalmazó – fázison túlvannak, úgy tűnik, sikerrel. Jelenleg az immunrendszer erősítése zajlik.
A társadalmi megbízatású alpolgármester, dr. Pappné Pintér Csilla havi, bruttó 358.981 forintos bérrel (+33,4%) és 53.847 forintos költségátalánnyal kalkulálhat. Túlmenően, mindkettőjüknek jár a hivatali mobiltelefon- és a saját személygépkocsi hivatalos célú használata.
A település újonnan megválasztott, főállású, nem képviselő alpolgármestere, dr. Lantai Csaba díjazásáról itt olvashatnak.

A szállodacég ügyvezetőjének is emelkedett a bére
A január végi képviselőtestületi összejövetelen nem csak a városvezetők örülhettek béremelésnek, hanem Laurán Csaba, az Erzsébet Királyné Szálloda Kft. ügyvezető igazgatója is, aki január 1-jétől – a korábbi havi, bruttó 420 ezer forinttal szemben – 470 ezer forintért (+12%) láthatja el feladatát a belvárosi hotelcég élén.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online