Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tizenkilencedszer adták át a Gödöllő Kultúrájáért díjat

2017-01-23 11:02:22

Mérlegelve a beérkezett ajánlásokat, a gödöllői önkormányzat tagjai decemberben zárt ülésen határoztak arról, hogy 2017-ben kiknek ítélik oda a Gödöllő Kultúrájáért díjat.
Az előzetesen közzétett felhívás hatására összesen négy személyre és két közösségre érkezett javaslat a döntés-előkészítő kulturális, sport és nemzetközi kapcsolatok bizottsághoz. A szakmai szervezet az ajánlások megismerése után úgy döntött, hogy Csányi István zenész (balra) és a Cimbaliband zenekar elismerését szorgalmazza a képviselőtestület tagjainál.


A javaslatot a városatyák elfogadták, így a Magyar Kultúra Napjához kötődő, január 22-én a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében lezajlott – az olaszországi buszbaleset áldozataira egyperces néma felállással emlékező – városi ünnepi rendezvényen a 2016-tól Sax-O-Funk néven tevékenykedő, országosan ismert és elismert zenész, valamint a kortárs helyi-, illetve a honi világzenei színtér meghatározó formációja részesült a városvezetés által tizenkilenc éve alapított díjban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online