Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Swarovski festmények

2017-01-19 16:36:25

Daniel Swarovski a mai Csehország területén látta meg a napvilágot 1862-ben. 1892-ben szabadalmaztatta a kristályüveg-megmunkálás területét, amiért mai napig hálásak lehetünk neki, hiszen évről évre különböző csillogó kollekciókat csodálhatunk meg a Swarovski & Co. vállalat jóvoltából.

Az biztos, hogy a kristályüveg-csiszolást mára már tökélyre fejlesztették, hiszen ők lettek a világ egyik vezető kristályüveg ékszereket gyártó cége.
A csillogó kristályok pedig nem csak szépek, de egyes művészeket meg is ihletnek. Így jöhettek létre azok a festmények, melyek kézzel készülnek fényes akrill technikával, Swarovski kristályok felhasználásával. Forrás


A Topazzi manufaktúra különlegességei egyedi rendelésre készülnek, limitált darabszámban. Akik viszont a festmények és a művészet, nem utolsó sorban pedig a kristályok szerelmesei, azok számára elengedhetetlen, hogy beszerezzenek egy ilyen különlegességet. Forrás

Az alkotások tökéletes harmóniába kerülhetnek a szoba berendezésével, akár egy modern, akár más stílusú lakásról legyen szó. Gödöllőieknek is érdemes befektetni, hiszen igazi eleganciát és maradandó szépséget vásárolhatunk, ha ezeket a képeket választjuk.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online