Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Öt éve nem volt ilyen hideg hazánkban

2017-01-07 16:04:12

Öt éve nem volt ilyen hideg Magyarországon - közölte január 7-én Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat. Szombat reggel a Pest megyei Tésán mínusz 23,7 Celsius-fokot rögzített az automata.

Érdekességként megjegyezték azt is, hogy január 7-én az átlagos (a 1981-2010-es átlag szerinti) maximum hőmérséklet plusz 2, a minimum mínusz 4 fok.Január 8-ára, vasárnapra virradóan az ország leghidegebb pontjain akár mínusz 25 fok alá is csökkenhet a hőmérséklet.
Az érvényben lévő veszélyjelzés szerint az extrém hideg miatt jelenleg is másodfokú a figyelmeztetés az ország jelentős részén, így Pest megyében is. (MTI)

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott hírek szerint volt olyan hely Gödöllőn, ahol mínusz 17 fokot mértek január 7-ére virradóan. Mivel a meteorológiai előrejelzésekből az derül ki, hogy várhatóan a jövő hét közepéig tartja magát a szélsőséges zimankó, több figyelmet kell fordítani a rászorulókat, elesetteket fenyegető veszélyhelyzet megelőzésére és elhárítására.
A gödöllői érintettek a Forrás Szociális Segítő és Gyermekjóléti Központ Ganz Ábrahám u. 7. szám alatt található létesítményében juthatnak segítséghez. A (06-28) 513-605-ös telefonszámon elérhető intézmény munkatársai a kritikus napokban 24 órás szolgálatot teljesítenek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online