Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Közügy lett a Gödöllő Panaszkönyv alapítójának bejegyzéséből

2016-12-15 11:43:58

November közepén hírportálunk is beszámolt róla, hogy kilépett a Gödöllő Panaszkönyv zárt facebook-csoportból az internetes közösség alapítója, aki egy nappal később visszatért. Egyik, ezzel kapcsolatos kommentjében azt írta, hogy egy „jóakaró” telefonon megkereste idős édesapját, és képviselőtestületi forrásokra hivatkozva figyelmeztette, ha lánya nem fejezi be a vezetést alázó tevékenységét a neten, az egész család megkeserüli.

Gémesi György a „képviselőtestületi források” miatt nem hagyta szó nélkül a történteket, és egyfajta „nyomozásba” kezdett. Ennek pillanatnyi eredményéről a gödöllői képviselőtestület december 15-i ülésén, az egyebek napirendi pont alatt számolt be. A polgármester levelet írt az állítólag megfenyegetett főorvosnak, aki válaszában olyan következtetésre jutott, hogy a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet. A polgármester szerint ez nem volt érdemi válasz, ezért – mint mondta, mielőtt újabb levelet fogalmazott meg az ügy tisztázása érdekében – telefonon hívta fel a főorvost.
Amikor itt tartott sztorijával, városunk első embere elővette mobiltelefonját, és keresgélni kezdett. Nem tudni, mi után kutatott, de kisvártatva néhány szót idézett az általa magánbeszélgetésnek nevezett diskurzusból. Ezt követően képviselőtársaihoz fordult, kérdezve: van-e valakinek tudomása, információja arról, hogy ki lehetett a fenyegető? Senki nem jelentkezett.

Az ülésen a megszólított főorvos, vagy a közösségi csoportot alapító lánya nem vett részt, nélkülük zajlott le a polgármesteri tájékoztató. Elhangzott viszont Gémesi György szájából, hogy ha nem derül ki az igazság, a történetnek jogi következménye lehet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online