Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sikerrel köszöntötték új névadójukat a gödöllői röplabdás lányok

2016-12-03 19:51:24

NB I. alapszakasz, nők, 9. forduló:
Gödöllői RC – Palota RSC 3-0
(19, 27, 15)

Az elitbajnokság alapszakaszának sereghajtóját, ez eddigi mérkőzései során még szettet sem nyert Palota RSC együttesét fogadta Borkovits Zoltán csapata, amelynek feladója a második szett 22-17-es hazai vezetésétől kezdve a hét folyamán szerződtetett Kötél Zsanett volt.

A gödöllői siker kötelezőnek és borítékolhatónak látszott, azonban cseppet sem volt sétagalopp, mert a lelkes vizitálók a mérkőzés folyamán többször is rápirítottak az időnként kissé visszafogottan és sok hibával játszó házigazdákra, akik a héten – a Penta jóvoltából – új névadó támogatóra tettek szert.
A legnehezebb helyzetben a második felvonás végjátékában volt a GRC kék mezben pályára lépett társulata, miután a Palota 24-23-nál játszmalabdához jutott, a legkevésbé idegtépő szakasza pedig az volt a nem igazán színvonalas összecsapásnak, amikor a harmadik etap végén a gödöllőiek csapatkapitánya, Széles Petra egymás után nyolcszor mehetett nyitni.

A Gödöllői RC csapata 13 ponttal, 17-16-os szett- és 765-739-es pontaránnyal a 7. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online