Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Turán megszakadt a gödöllői tizenegy veretlenségi sorozata

2016-11-06 16:16:04

Turán játszották a forduló rangadóját, ahol a tabella harmadik helyezettje a második pozícióban tanyázó, 11 mérkőzés óta veretlen Gödöllőt fogadta. Bő kilencven perc elteltével kiderült, hogy a vendégek kedvező sorozata megszakadt egy olyan meccsen, ahol semmivel nem voltak rosszabbak, mint a házigazdák.

Butaság lenne a gödöllőiek első, idénybeli fiaskóját kizárólag a játékvezetés nyakába varrni, ám akadtak olyan ítéletek, amik erősen véleményeseknek tűntek. Mondjuk, az első félidő derekán a hazaiaknak megadott tizenegyes, aminél helyesebb döntés lett volna a gödöllői kapus javára ítélni. Szerencsére, a GSK hálóőre, Rácz Márk hárította a büntetőt.
A második félidőben egy, nagyjából szöglettel felérő szabadrúgás utáni kavarodásból szerzett vezetést a Tura. Más kérdés, hogy történt-e szabálytalanság az esetet megelőzően… Hátránya okán a folytatásban kitámadott az egyenlítésért harcoló Gödöllő, aminek – miként oly’ sokszor a fociban – az lett a következménye, hogy a vendéglátók kihasználták riválisuk rendezetlen védekezését, és bebiztosították győzelmüket.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 13. forduló:
Tura VSK – Gödöllői SK 2-0
(0-0)
A Gödöllői SK csapata 25 ponttal, 31-12-es gólkülönbséggel a tabella 4. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Tököl VSK november 13., vasárnap 13 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.

A Pest megyei harmadosztályban érdekelt gödöllői társulatok közül az éllovas GEAC a harmadik Dányt látta vendégül, míg a GSK II. a vele csaknem azonos mutatókkal álló „kis” Mogyoród ellen lépett pályára Szadán. Mindkét hazai gárda simán jutott a három bajnoki ponthoz.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 10. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Dány KSK 9-3
(3-1)
Gödöllői góllövők: Angyal Zoltán, Müller Péter, Beregszászi Béla (2-2-2), Bánki Edömér, Abdalla Aimen, Kohlmann Ferenc.
Kilenc mérkőzés alapján a Gödöllői EAC-SZIE együttese 23 ponttal, 56-13-as gólkülönbséggel 1. a csoport tabelláján.

Gödöllői SK II.-Szada – Mogyoród FC II. 4-1 (2-0)
Gödöllői gólok: Mészáros Dávid, Pakuts Barna (2-2).
Kilenc mérkőzés alapján a Gödöllői SK II. csapata 12 ponttal, 36-13-as gólkülönbséggel a csoport táblázatának 9. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online