Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Maratoni játszmákban diadalmaskodott a GRC Kaposváron

2016-10-30 17:49:27

NB I. alapszakasz, 3. forduló:
1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Gödöllői RC 0-3
(-33, -25, -23)

Alig 24 óra elteltével ismét pályára szólította a sorsolás a gödöllői csapatot: ezúttal a somogyi megyeszékhelyre utaztak a lányok. Kaposvár röplabdás-berkekben arról vált „hírhedtté”, hogy nagyon kevés vizitáló alakulat mehet biztosra, mert a lelkes hazaiak sokszor képesek arcátlanul kihasználni az ellenfél több órás utazásból eredő fásultságát.

Az első felvonásban jócskán túlóráztak a csapatok, és a játékrész folyamán négy ponttal is vezető, ám liberó nélkül játszó gödöllőiek kis híján ráfizettek a pluszmunkára. Végül nem kellett szégyenkezniük, mert – öt kaposvári szettlabdát hárítva – a hatodik játszmalabdájukat értékesítették. A második etapot a vendégek kezdték jobban (4-8, 6-11). Kisvártatva, a mieink pontatlanságainak is köszönhetően, felzárkóztak a hazaiak (14-15), akik 17-16-nál átvették a vezetést, egyenlíteni azonban nem tudtak, mert a végjátékra ismét összekapta magát a Gödöllő.
A harmadik szett kezdetén állva maradt a gödöllői különítmény (8-2), majd felébredt, és egyenlített (8-8), 11-10-nél pedig már vezetett. A kritikus pillanatokban remekül összpontosító vizitálók előnye a játszma további részében szépen hízott (13-17, 19-23), mígnem éppen a szükséges két pont különbséggel elérte a huszonötöt. 

A Gödöllői RC csapata 6 ponttal, 7-4-es szett- és 264-246-os pontaránnyal a 3. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online